De kleinste hond ter wereld: TOP-3 beoordeling

Yorkshire Terrier? Maltese schoothondje? Misschien komt een charmant klein meisje uit China? Helemaal niet: de kleinste hond ter wereld is een chihuahua. En deze titel kan haar geen ander dwergras ontnemen. Ontmoet het trio van kampioenen volgens het Guinness Book.

III plaats

Daki weegt iets meer dan 600 gram en zijn lengte is slechts 12,4 cm.

Lisa Miesesser, de eigenaar van Ducky, verwachtte helemaal geen brede populariteit en verhoogde de aandacht voor haar huisdier. Een tijdlang dacht Lisa dat alle Chihuahua-puppy's zo miniatuur zijn, maar na een half jaar werd het duidelijk dat de groei van Daki duidelijk niet eens de onderste balk van de rasstandaard bereikt.

Ducky is sociaal, liefdevol en zeer mobiel. De baby eet acht keer per dag en is klaar om eindeloos op haar achterpoten te dansen, gewoon om te smeken om nog een stuk kaas. Het kleine hoofd heeft geen invloed op het niveau van intelligentie - Ducky draait niet onder de voet, kleeft niet aan katten en springt niet uit bed, wachtend op hulp van de "moeder".

II plaats

In 2007 werd de titel "kleinste hond ter wereld" overgedragen aan een andere Chihuahua - een meisje genaamd Boo Boo. Gewicht ongeveer 650 gr., Hoogte - 10,2 cm.

Bubu werd zo klein geboren dat de tepel van haar moeder niet in haar mond paste! De gastvrouw gebruikte elke twee uur, dag en nacht, een pipet om de miniatuurschat te voeden. Little Bubu groeide op als een intelligente, rustige en non-conflict dame. Ja, en een fijnproever - alleen vers vlees en groenten uit de tuin! Gelukkig eet de dame een theelepel van alles bij de receptie.

Bubu en George, de grootste hond ter wereld volgens het Guinness Book van 2011:

Ik plaats

In 2013 werd de titel overgedragen aan een chihuahua genaamd Miracle Milly (Miracle Milli). Hij is slechts 9,5 cm lang en weegt iets meer dan 400 gram! Millie woont in Puerto Rico, samen met minnares Vanessa en haar man.

Milli - tweemaal de recordhouder! De eerste keer stapte ze in het Guinness Book als de kleinste puppy ter wereld en vervolgens als de kleinste hond. Millie is erg actief, houdt van spelen en rennen, maar gaat zelden buiten de tuin wandelen - de eigenaren zijn bang om de baby in het hoge gras te verliezen. Maar Milli reist vaak in de armen van de minnares en trekt de aandacht van alle voorbijgangers: wanneer mensen ontdekken dat ze geconfronteerd worden met een volwassen hond, niet met een puppy, is er geen limiet aan verrassing en genot!

Volgens Vanessa is de inhoud van een extreem kleine hond beladen met grote problemen. Een mislukte sprong van de bank of een poging erop te springen kan een breuk veroorzaken. De baby moet tot tien keer per dag worden gevoed, en alleen met natuurlijk voedsel - kleine tanden kunnen droog voedsel niet aan en korrels van een geschikte grootte produceren gewoon niet. De baby kan niet worden gezien tussen de plooien van linnen, knijp de deur dicht of verwond haar voet. Elke minuut moet je uiterst voorzichtig zijn! Maar de hoeveelheid liefde en tederheid, die prachtig past in de kleinste hond ter wereld, compenseert meer dan alle ongemakken!

Bekijk de video: Top 10 GROOTSTE Honden ter Wereld! (April 2020).

Loading...