Categorie: Britse kat

Britse kat karakter

Het karakter van Britse katten wordt niet alleen gewaardeerd door fokkers, maar ook door degenen die thuis een vrolijke, slimme en onafhankelijke kat willen hebben. De aard van de Britse kat wordt bepaald door verschillende criteria: Laag niveau en activiteit; Speelse bui; Gebrek aan constante aandacht; Matige gehechtheid aan de eigenaar en woning; Hoog niveau van intelligentie en onafhankelijkheid; Relatieve pretentieloosheid bij het verlaten; Hoge compatibiliteit met kinderen; De afwezigheid van pathologische en karakteristieke ziekten.
Kam voor Britse katten
Kam voor Britse katten
Het wereldberoemde probleem waar elke eigenaar van een Britse kat zich zorgen over maakt, is een enorme hoeveelheid wol op meubels en kleding. Voorheen werden verschillende borstels en coquilles gebruikt om het haar te verzorgen, maar nu kwam een ​​furminator voor Britse katten te hulp. Veel eigenaren vragen zich af of ze een furminator voor een Britse kat kopen of niet?
Is er een allergie voor Britse katten
Is er een allergie voor Britse katten
Wat is er mooier dan een donzige bult die dichtbij zal liggen en zoet spint? Dit is echt geluk voor kattenliefhebbers. Maar mensen die gevoelig zijn voor allergieën zullen het moeten opgeven. Is allergie voor Britse katten een mythe of realiteit? En welke rol speelt het kattenras in de ontwikkeling van de ziekte?
Britse kattenziekten
Britse kattenziekten
Van nature zijn katten vatbaar voor verschillende ziekten. Om het probleem op tijd te identificeren en op te lossen, moet u de ziekte van Britse katten kennen. In het artikel zullen we het hebben over de soorten ziekten, symptomen en methoden van hun behandeling. De belangrijkste symptomen van de ziekte Katten van het ras Brit, zoals elk ander ras, zijn vatbaar voor verschillende ziekten.
2 maanden oud Brits kitten
2 maanden oud Brits kitten
Heb je een Brit van 2 maanden oud? Nu is de moeilijkste en meest verantwoordelijke taak op je schouders gevallen dan om een ​​Brits kitten van 2 maanden oud te voeren en zijn moeder te vervangen. Het is niet moeilijk om aan het dienblad te wennen, omdat dit ras op zichzelf schoon is, zoals een Schots huisdier. Maar met hoe te voeden, moet je erachter komen.
Zwangerschap en bevalling bij een Britse kat
Zwangerschap en bevalling bij een Britse kat
Alle Britse katten die in de cattery zijn gekocht, hebben een individuele zwangerschap, de langste is 10 weken (70 dagen). Vaak begint de geboorte van een Britse kat na 8-9 weken. Mooie kortharige wezens, die anticiperen op een binnenkort evenement, zijn erg bezorgd en zoeken van tevoren naar een geschikte plek.
Hoe een Britse kat te voeden
Hoe een Britse kat te voeden
De eigenaren van Britse katten zijn dezelfde mensen die het verschil weten tussen hen en Schotse huisdieren. De nieuwe eigenaren weten echter niet altijd wat Britse katten eten. Zorg is het hele scala aan activiteiten: van games tot eten. Je moet weten: wat, hoe en wanneer dieren eten.
Britse kattenverzorging
Britse kattenverzorging
De oestrus van Britse katten is het eerste probleem waarmee iedereen die besluit dit ras te hebben, wordt geconfronteerd. In een dergelijke situatie kunnen huisdieren natuurlijk vanzelf gemakkelijk omgaan als er geen afwijkingen zijn. Bij alle katten begint de oestrus in ongeveer dezelfde periode en loopt bijna hetzelfde. Daarom moet u niet in paniek raken en moet u gewoon contact opnemen met uw dierenarts voor hulp.
Hoe voedsel te kiezen voor een Britse kat
Hoe voedsel te kiezen voor een Britse kat
Als je onlangs een Britse kat hebt gekregen, moet je een paar dingen weten om op te letten. Een van de belangrijkste is ongetwijfeld het Britse eten. De meeste discussies gaan over voedsel voor Britse katten. Er zijn veel geschillen in dit verband, waarin producenten, dierenartsen en eigenaren van dieren het niet eens zijn.
Waarom Britse katten zoveel werpen
Waarom Britse katten zoveel werpen
Iedereen weet dat vertegenwoordigers van de kattenfamilie periodiek hun haar verliezen, meestal seizoensgebonden. Dit proces wordt ruien genoemd en het is volledig natuurlijk, dus er is geen reden voor paniek. Dit artikel helpt je te leren wat je moet doen als een Britse kat zwaar werpt. Britse seizoensrui: hoe het proces onzichtbaar te maken Voor elk ras kan de ruiperiode onbeduidend verschillen, zowel in de tijd van zijn uiterlijk als in de kenmerken van zijn passage.
Britse kittenvoeding na 4 maanden
Britse kittenvoeding na 4 maanden
De belangrijkste en tegelijkertijd gevaarlijke periode van elk dier is de tijd van groei. Een Brits kitten van 4 maanden oud is best grappig en tegelijkertijd een interessant gezicht. Een speelse baby moet alle nodige zorg krijgen, zodat zijn gezondheid door de jaren heen goed is. Algemene gegevens Laten we eerst het axioma delen: katten moeten meer wegen dan katten - ongeacht de leeftijd.
Een Britse kitten van 1 maand oud verzorgen
Een Britse kitten van 1 maand oud verzorgen
Er is een klein beetje geluk in je huis verschenen - een Brits kitten? Gefeliciteerd, dit is echt een belangrijke gebeurtenis, zowel in hem als in je leven. Omdat Britse kittens van 1 maand oud grote zorg nodig hebben, genegenheid en grenzeloze liefde. En als je dit alles aan hem kunt presenteren, zal hij hetzelfde antwoorden.
Waarom zijn de ogen van de Britse kat waterig?
Waarom zijn de ogen van de Britse kat waterig?
Een van de meest voorkomende problemen voor huisdieren zijn tranende ogen. Zowel gewone katten als rasechte katten hebben hier evenveel last van. Daarom rijst de vraag, waardoor het Britse kitten waterige ogen heeft. Er kunnen verschillende redenen zijn voor dit fenomeen, dus je moet uitzoeken wat precies het probleem met je baby is en dan pas iets doen.
Britse kittensvoeding na 2 maanden
Britse kittensvoeding na 2 maanden
Britse katten zijn aanhankelijke en vriendelijke dieren. Ze zijn sociaal, houden van het bedrijf, kunnen goed met de kinderen opschieten. Maar ze houden niet van teveel aandacht. Krijgt vaak een nieuw huis, een Brits kitten van 2 maanden oud. Zo'n geweldige leeftijd voor het verwerven van een baby. Hij is voldoende gegroeid om zelfstandig te leren eten.
Voeding en foto van een Brits kitten na 3 maanden
Voeding en foto van een Brits kitten na 3 maanden
Fans van mooie vertegenwoordigers van de kattenfamilie moeten op de hoogte zijn van de regels om voor hen te zorgen en de kenmerken van hun ontwikkeling. Deze vraag is zeer acuut voor diegenen die eigenaar willen worden van een Brits kitten. Daarom komen we erachter welk Brits kitten 3 maanden oud is en wat de regels zijn om ervoor te zorgen.
Brits kittengewicht per maand
Brits kittengewicht per maand
Veel eigenaren van rasechte katten besteden veel aandacht aan de gezondheidstoestand van hun huisdieren. Het gewicht van een Brits kitten is een belangrijke indicator voor de gezonde ontwikkeling van vertegenwoordigers van dit ras, dus de eigenaren zijn geïnteresseerd in wat voor een bepaald kattenras als normaal wordt beschouwd. De eerste maand Deze periode van het leven van het huisdier is het moeilijkst.
Wanneer een Britse kat castreren
Wanneer een Britse kat castreren
Als de eigenaar van een Britse kat of kat in de toekomst geen nakomelingen van zijn huisdier wil hebben, moet u nadenken over castratie van het dier. En na deze procedure te hebben voltooid, kunnen de mogelijke gevolgen van het paarseizoen worden vergeten. Maar allereerst moet je erachter komen op welke leeftijd Britse katten worden gecastreerd.
Kosten van een Brits kitten
Kosten van een Brits kitten
De wens om een ​​kat te hebben, vooral Brits korthaar, bestaat bij veel dierenliefhebbers. En velen willen huisdieren van dit specifieke ras kopen vanwege hun prachtige kleur en rustige karakter. Maar allereerst moet u erachter komen hoeveel een Brits kitten van een bepaalde klasse kost en wat er in de prijs is inbegrepen, zodat het gemakkelijker is om een ​​geschikte optie te kiezen.
Britse zwangerschapsduur
Britse zwangerschapsduur
Heel vaak worden bezitters van Britse katten geconfronteerd met hun zwangerschap om de geboorte van een huisdier voort te zetten. Tenslotte heeft men er vaak van gedroomd om grote nakomelingen te fokken. En wanneer dit gebeurde, rijst de vraag hoe lang de zwangerschap bij katten van het Britse ras duurt, omdat heel vaak, niet wetende de tijd en tijd hoeveel uw huisdier moet lopen, er gevallen zijn van ongeplande geboorte.
Beschrijving van de Britse korthaar
Beschrijving van de Britse korthaar
Bijna elke persoon droomt van een kitten, vooral een bekend ras. Soms wil je immers thuiskomen van het werk, op een comfortabele bank zitten en ontspannen in harmonie met je warme kleine brokje. En de Britse korthaarkat is volledig geschikt voor alle criteria, omdat hij zacht pluche haar, een klein formaat, mooie kleuren en zeer slimme ogen heeft.
Witte Britse kat
Witte Britse kat
Tegenwoordig is er een gevarieerde variëteit aan Britse katten. Iedereen kan onder hen precies zijn huisdier vinden, die zijn liefde en respect zal geven. Vooral populair bij fans van dit soort dieren is een witte Britse kat. Er zijn meer dan tweehonderd verschillende kleuren van de Britten, die er geweldig uitzien, zowel op de foto als in het echte leven.